Viihtyisä kissahotelli Hirsilässä

Tiedustele huonetta

Jellonan Kissahotelli on laadukas hoitopaikka Oriveden Hirsilässä. Olemme toimineet alalla 13 vuotta, joten tunnemme kissat ja niiden yksilölliset luonteenpiirteet. Jokainen kissa on oma persoonansa, mikä otetaan meillä huomioon kissan hoidossa ja sopivimman asuintilan valinnassa. Meillä kissaasi hoidetaan rakkaudella.

Eläinlääkärin tarkastamat siistit tilat

Kissahotelli sijaitsee rauhallisessa maalaisympäristössä, mikä tarjoaa puitteet mahdollisimman stressittömään lomaan kissallesi. Kissahotelli on eläinlääkärin tarkastama, hotellin tilat desinfioidaan säännöllisesti ja eri perheiden kissat eivät pääse kosketuksiin toistensa kanssa. Kissahoitolan alueella ei ole koiria.

Hyvin varustellut ja lämpimät yksiöt

Kissojen yksiöissä on WC, ruoka- ja vesikupit, raapimispuita, eri tasoilla olevia

kiipeily- ja lepäilyhyllyjä, nojatuoli, leluja ym. virikkeitä. Hotellissa on myös lattialämmitys, joten karvaisella perheenjäsenelläsi on lämpimät ja mukavat oltavat.

Tutustu myös emäntään!

Kysy vapaista huoneista!

Jos kissasi tarvitsee hoitopaikkaa, ota yhteyttä Jellonan Kissahotelliin ja tiedustele vapaita huoneita. Meiltä saat tarvittaessa myös kuljetuspalvelun kissallesi. Takaamme hyvän hoidon Hirsilässä – rakkaudesta kissaan.

Ota yhteyttä!